Pentru cei ce vor să se bucure de un desert bogat, fin și absolut delicios am pregătit un tort cu morcov, Carrot Cake. Acesta conține cremă fină de unt, nucă, scorțișoară și vanilie, păstrând gustul proaspăt al morcovilor.
Tortul cu morcovi este una dintre acele rețete clasice care funcționează atât de bine pentru orice sărbătoare. Culoarea portocalie strălucitoare compensată de glazura alb-crem face ca Carrot Cake să fie vedeta oricărei tăvi de desert. După cum sugerează și numele, morcovii mărunțiți dau acestui tort cu morcovi culoarea sa strălucitoare, dar gustul este subtil. Scorțișoara caldă și vanilia ajută la crearea unei arome rafinate în timp ce mușcăți din prăjitura umedă și densă. Una dintre cele mai bune părți ale tortului de morcovi este celebra glazură cu cremă de brânză dulce și plin de gust.
Daca doriți un tort întreg de Carrot Cake, vă rugăm să apăsați aici